De stad, een dorp, de mensen die er wonen, de verhalen die ze vertellen, dat alles bij elkaar inspireert mij dagelijks. Maar ook een fietstocht, lopen door onbekende gebieden, columns, (kinder)boeken, liedjes, film, fotografie, theater en plekken als Belvédère Verhalenhuis Rotterdam, De Fabriek van Delfshaven en koffie MET Schiedam, de stralende ogen van mensen die met iets moois bezig zijn.

Inspiratie

De Postkast_26102013_0515

postkast

tekst bij inspiratie

Recente Artikelen

20120928_093006_hoera geslaagd

De keuken van Vlaardingen

Er wonen zoveel werelden in een stad. Wie zijn die mensen, wat weten we van hen? Hoe kunnen we elkaar leren kennen? Lees meer >

SIOB_uitreiking onderzoeksrapport

Bibliotheek van de toekomst

De bibliotheek moet zichzelf opnieuw uitvinden. De vergaande digitalisering van de samenleving, snelle maatschappelijke en economische veranderingen en een zich terugtrekkende overheid dwingen daartoe. Lees meer >

Containercity Cultuurgebouw Hoofddorp

BURO M2R vervolmaakt Cultuurgebouw Haarlemmermeer

Vier culturele instellingen, elk met een eigen functie, uitstraling en sfeer, samenvoegen tot een dynamische culturele ontmoetingsplek. Lees meer >