Kijken, luisteren, praten, voelen, lezen, verzamelen en schrijven. Bij mij gaat het vanzelf. Ik word blij van mooie ontmoetingen, het delen van ervaringen, helder, mooi en overtuigend schrijven. Als freelance tekstschrijver schrijf ik voor diverse media over uiteenlopende onderwerpen. Van teksten voor brochures en websites tot interviews, reportages en reisverhalen.

Profiel

foto Joke Schot

foto Joke Schot

Marleen Bos

Recente Artikelen

20120928_093006_hoera geslaagd

De keuken van Vlaardingen

Er wonen zoveel werelden in een stad. Wie zijn die mensen, wat weten we van hen? Hoe kunnen we elkaar leren kennen? Lees meer >

SIOB_uitreiking onderzoeksrapport

Bibliotheek van de toekomst

De bibliotheek moet zichzelf opnieuw uitvinden. De vergaande digitalisering van de samenleving, snelle maatschappelijke en economische veranderingen en een zich terugtrekkende overheid dwingen daartoe. Lees meer >

Containercity Cultuurgebouw Hoofddorp

BURO M2R vervolmaakt Cultuurgebouw Haarlemmermeer

Vier culturele instellingen, elk met een eigen functie, uitstraling en sfeer, samenvoegen tot een dynamische culturele ontmoetingsplek. Lees meer >